ASIANAJOTOIMISTO TERÄSKULMA OY HAKEE KOKOAIKAISTA SIHTEERIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN JOENSUUHUN

Oletko etsimämme oma-aloitteinen, itseohjautuva, asiakaspalveluhenkinen sekä haasteita pelkäämätön henkilö? Haluatko työskennellä osana ammattitaitoista työyhteisöämme ja tuoda oman osaamisesi osaksi vahvuuksiamme? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö, sillä

toimistomme hakee kokoaikaista sihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun.

KEITÄ ME OLEMME

Olemme kiinteistö-, perintö- ja rikosoikeuteen erikoistunut nuorekas ja innovatiivinen asianajotoimisto. Toimipisteitämme löytyy myös Tikkurilasta, Kuopiosta, Ilomantsista, Kiteeltä, Nurmeksesta ja Lieksasta. Palveluksessamme on tällä hetkellä 16 lakialan ammattilaista.

Monipuolisten työtehtävien pääpaino on toimistomme taloushallinnosta ja päivittäisestä toiminnasta huolehtimisessa sekä asiakaspalvelussa. Lisäksi sihteeri avustaa toimistomme lakimiehiä toimeksiantojen hoitamiseen liittyvissä rutiineissa.

Aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toiveenamme olisi tehtäviin siirtyminen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 30.4.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita rekrytointiprosessin nopeuttamiseksi jo hakuaikana. Työnteko tapahtuu pääasiassa toimistollamme Joensuun keskustassa.

MITÄ HAEMME

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, myyntitaitoja, stressinsietokykyä sekä motivoitunutta otetta työhön. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä ja muu kielitaito yhdessä yleisimpien toimistosovellusten hallinnan sekä hyvien tietoteknisten taitojen kanssa luetaan eduksi.

Lisäksi odotamme aikaisemmassa työssä, vapaa-ajan tehtävissä tai opinnoissa osoitettua kykyä tehokkaaseen ja huolelliseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä. Huolehdimme perehdytyksestä, joten aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Tehtävänkuva on kuitenkin sovitettavissa osaamiseesi aiemman työkokemuksen ja muun perehtyneisyyden perusteella ja laajennettavissa kattamaan myös muita tehtäviä. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja takaamme, että toimenkuvassa riittää sopivasti haastetta jokaiselle tekijälle!

Palkkaus on sopimuksen mukainen ja neuvoteltavissa. Aiempi kokemus sekä tarkentuva tehtävänkuva huomioidaan palkkauksessa.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ

Hakemuksen, ansioluettelon ja muut mahdolliset liitteet pyydämme toimittamaan sähköpostilla 31.3.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen tytti.sirkeinen@teraskulma.com. Työsuhteen sisällöstä voit kysyä puhelimitse tarkemmin Tytti Sirkeiseltä ma-pe klo 10.00-16.00, p. 050 5511 089. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.


 

ASIANAJOTOIMISTO TERÄSKULMA OY HAKEE OPINTOJEN ALKUVAIHEESSA OLEVAA OIKEUSTIETEEN (OTM TUTKINTO) OPISKELIJAA PALKALLISEEN VUODEN KESTÄVÄÄN HARJOITTELUUN JOENSUUHUN

Harjoittelijan tehtävänä on avustaa toimiston hallintoon liittyvissä asioissa ja asiakaspalvelussa sekä opintojen edetessä auttaa lakimiehiämme toimeksiantojen hoitamisessa. Harjoittelun kesto on 12 kuukautta ja toivomuksemme on, että harjoittelija voisi aloittaa huhtikuun 2023 aikana. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa toimistollamme Joensuussa, mutta sovittaessa myös muissa toimistoissamme Pohjois-Karjalan alueella sekä Tikkurilan toimistolla Vantaalla. Liikkuminen Ilomantsiin, Kiteelle, Lieksaan ja Nurmekseen tapahtuu yleensä toimistomme autolla, minkä vuoksi ajokortti katsotaan eduksi. Tämän lisäksi harjoittelijalla arvostamme mahdollisuutta tehdä tarvittaessa etätyötä.

Arvostamme hyvää opintomenestystä, suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, aikaisemmassa työssä, harrastuksissa tai opinnoissa osoitettua kykyä tehokkaaseen ja huolelliseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä. Harjoittelija työskentelee osa-aikaisessa työsuhteessa ja työskentelee opintojen ohessa keskimäärin noin 20 tuntia viikossa.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostilla 22.2.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen tytti.sirkeinen@teraskulma.com. Harjoittelun sisällöstä voit kysyä puhelimitse tarkemmin Tytti Sirkeiseltä p. 050 5511 089. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.